:)

måste även skriva Grattis till Emma en gång till, fast till körkortet! du är grym min vän :) 
Har tvättat bilen och fixat mej, nu väntar jag på viktor och micke så ska vi åka på systemet en vända :) 
 

valborg

Sovit helt sämst inatt, vaknade när andreas åkte innan åtta och kunde inte somna om heller, så kommer säkert vara as trött ikväll. 
Är ju valborg idag, vilket även innebär att min fina vän Emma fyller år, 20 till och med!
så Grattis världens bästa emma! 
 
Jobbar till kvart över sju ikväll också, segt. Bara att skynda sej hem och käka å göra sej iordning för kvällen, som även den är helt oplanderad haha! får väl hoppas att dom tänker ut nå medans jag jobbar. 
Vad ska ni göra ikväll?
 

höj

glömde kameran hemma, blev så jävla bråttom ut på ön i lördags.. Hämtade iallafall upp malin hos kim så åkte vi till parken, gick in VIP, såååklart! satt å pratade lite med malin kim östlund timmy och ante innan dom började spela. stannade dock bara några låtar eftersom både jag och malin skulle upp och jobba på söndagen. men trevligt var det. 
Haft fullt upp på jobbet hela helgen, nästan 1100 betalande kunder både fredag och lördag, lär vart något liknande igår också, hur kul som helst. Blev en väldigt lång stängning igår, folk kom in fast klockan var över fem, gillas inte när man bara vill hem! Hände även liten spännande grejer, kan dock inte skriva vad här! 
Börjar halv tre till stängning idag, är inge sugen alls men ja, vad skulle jag annars gjort idag? 
 

mini cruising

Jobbat stjärten av mej idag kan jag lova, sjukt mycket folk! sålt cyklar som fan, har cykel dagar denna helg nämligen! skyndade mej hem efter jobbet och bytte om innan Kim, malin, andreas och conny kom och hämtade mej i amazonen så åkte vi Orsasjön runt, var väl en mini cruising, rätt duktigt med bilar faktiskt, så det va kul! 
Nu har jag duschat och ska fixa mej innan det blir ut på Sold för rock n roll, kim och andreas spelar! Nyktert blir det, så kameran följer med!
 
tre mobilbilder hittills :D

torsdag

Vart att åka till borlänge med Malin idag, fiiiint!! Sen hem och käka lite innan det var dags för garaget, älsklingen höll på med en challenger, skulle byta handbromswire men han som hade den hade köpt från olika märken så den ena va 3cm för lång, efter många om och med fick det bli en bondlagning, men gick ju fint de å. Huvudbromscylindern kom vi dock inte så långt med, vi hatar varandra.. får se hur fan de löser sej. 
Nu ska jag dricka upp min öl <3 och duscha, sjukt trött!
 
 

Your the one who can't be true

 

godmorgon!

vaknade 20 över 7 imorse när andreas gick upp och kunde inte somna om, det suger ju när man är ledig.. men är jätte fint väder idag, så kan ju va skönt att komma upp i tid. 
Ska tvätta bilen bara jag orkar, sen vet jag inte riktigt, hade tänkt åkte till borlänge men bestämde med malin att vi åker dit tillsammans  imorgon istället, mysigt! 
Sen bara andreas slutat så ska vi börja med rekorden, och sätta i su förgasare i amazonen, blir fränt. nej, nu ska jag duscha och fixa lite. 
Puss så länge
 
 

:)

Jobbat klart för idag, gick kanon förutom att jag höll på att avlida av huvudvärk den första timmen, huvudvärkstabletterna verkar knappt på mej längre, har ju fått pronaxen utskrivet men hjälper knappt det heller fast att dom är väldigt starka och jag tar två åt gången.. 
Nu ska jag vänta på att micke ringer sen duscha! 
 
 

irriterad!

Jaha, då har man fått ännu en människa som spammar en på facebook, sms och ringer, kan ni snälla sluta blanda in mej och halva mora i eran skit?! 
 
Ja, annars har jag haft en bra dag hittills, fick precis ont i huvudet dock, så känns jobbigt att man ska iväg och jobba snart, men men. 
va ute på raggen med älsklingen i amazonen igår, kikade runt lite och träffade på padde som vi stod och pratade med ett bra tag, trevligt! Imorgon hoppas jag på att vi ska börja lite med rekorden, börjar bli dags nu tycker jag. 
 
 
 

måndag

Kom hem från jobbet för ett tag sen, vart en bra dag! Utökad min tjänst till 68% och liten löneförhöjning, fint! har även skolat in en tjej i kassan som ska börja extra jobba hos oss :)
Ska ta och duscha nu, sen får vi se vad jag och babe hittar på en kväll som denna. amazonen gick igenom besiktningen idag så kanske blir en tur i den. 
skulle vart ledig imorgon, men blir lite jobb ändå. tackar inte nej precis! 
Sovit som en gud inatt, så jävla skönt! kommer sitta fint med sovmorgon imorgon känner jag. 
 

DONE!

Spenderat dagen i Orsa hos christoffer, så nu sitter min efterlängtade tatuering på plats, sjukt nöjd. 
Bjuder såklart på en bild, dock klar för fem minuter sen på bilden, så den är ju uppsväld och blodig, men ja en bild så länge iallfall :)
 

söndag!

Hade en riktigt trevligt tjejkväll igår hemma hos Sarah på tuvan! även Hanna var med :) Spelade med andra ord och drack lite, andreas hämtade mej vid halv elva eftersom att jag vill vara pigg idag. Vi planerade att gå upp halv åtta idag men gick inge vidare, som vanligt. Nu ska jag snart åka till Orsa, fett nervös.. knappt kunnat sova inatt >< 
Och idag åker hanna tillbaka till Kristinehamn, tråkigt. Ska åka och hälsa på henne snart igen! 
skriver senare om jag överlever ;)
 

hellu

Haft en riktig skit dag hittills, orkar inte gå in på något här. 
Jag skjutsade hem baby för ett tag sen, så passade vi på att fixa min bil också, så nu ska den fan inte lägga av nå mer. Lödde om bränslepumpsrelät så nu äre som nytt! 
körde även ut amazonen, har inte sett den i dagsljus än, bara i ett mörkt garage, så sjukt fin! Bara den är klar så är de rekordens tur, wiho. Längtar tills jag kan ut och fin glida, fast längtar fan mer efter att få tvätta den, så sjukt dammig nu..
 
Igår va jag ute med Emma hela kvällen, blev terrade av miss psyko bitch som vanligt, men hade trevligt ändå :) Ikväll blir det hem till Sarah för lite brudkväll, allt för länge sen nu! sen hem och ladda inför morgondagen, fett nervös. 
 

fredag

Jobbat klart för idag och nu är jag ledig hela helgen, gött! jobbat tre helger i rad nu. 
Ska träffa Emma en sväng snart, händer väl inget speciellt ikväll antar jag. Får se om jag åker ut till bonäs och umgås med älskligen och erik en sväng sen, måste hur som helst hämta andreas där sen. 
Nej nu ska jag ringa Hanna och se vad hennes planer för morgondagen är. 
Och  på söndag, då händer de grejer! :)
 
 
 

home!

Hemma efter två kanon dagar i kristinehamn! började med att dricka kaffe och prata på om allt som hänt  dom senaste 18 månaderna, allt kändes som vanligt, som om vi sågs igår fast bara hade extra mycket att prata om, så himla skönt! åkte och kika runt lite, ner på stan, gick på systemet och spontan köpte en alkis explorer, köpte groggvirke, åkte hem och satte oss på altanen och drack sjukt goda drinkar! satt väl där å drack från tre på dagen till åtta på kvällen när spriten var slut. Sara va med ett tag också, kul att träffa henne igen! Åkte och köpte mer virke och kika på en lägenhet hanna kanske ska flytta in i, sen hem och drack vidare tills spriten var slut. 
Drog ner till stan och satte oss på bells kitchen, där var det stendött så va bara att traska hem och lägga sej, låg å prata och skrattade ett bra tag tills vi slocknade.
Sov till tolv idag, sen va det bara att käka, packa, duscha och fixa innan vi satte oss i bilen för att åka till Mora. 
Ah, jag har kommit fram till att Kristinehamn suger, värre håla än Mora.. Så nästa gång så drar vi till Karlstad, och då över en helg istället :) 
Nu ska jag duscha, packa upp och invänta min fina pojkvän som jag saknar hemskt mycket! 
 
fler bilder kommer nog sen :)

kristinehamn

sitter i soffan hos hanna medans hon duschar, ska snart börja fixa mej innan vi sätter oss i bilen och gasar hem till mora! haft det super bra, dock är detta världens håla, värre än mora tillochmed! berättar mer senare ikväll när jag är hemma!

wiho

Jobbat klart, käkat duschat och TROR att jag har packat klart, vet fan inte haha, sämst på de där med att packa, drar med mej massa onödigt. kom på mej sjäv med att ta med tre par jeans och massa linnen osv, ska vara borta en natt, haha! men man vet ju inte vad man vill ha på sej liksom? vi vet inte ens vad vi ska göra riktigt, kanske åka till karlstad och kika lite affärer osv, och självklart nån öl på kvällen, fint! 
Lär väl inte uppdatera nå mer här förens på torsdag kväll/ fredag kanske.
Puss! 
 

asos

fått mina grejer från asos, wii! här är en av dom, svart, kort offshoulder topp, lööv! 
 

tisdag

Packat lite inför imorgon och tvättat 240in både invändigt och utvändigt, behövdes verkligen! Nyss käkat lite lunch och nu blire lugnt fram tills jag börjar jobbet :)

phelps <3

vet ju att ingen tycker att detta är intressant (förutom sanna), men alltså fyfan, idolen, kungen av simning! han är så jävla grym! 
simning är den vackraste sporten som finns, all teknik som ligger bakom detta, sjukt!
 
 
 

mästarnas mästare

Kikade på mästarnas mästare igår, kikar aldrig på tv men nu var det så att Anna-Karin Kammerling var med, simmare om ni inte visste. Då blir jag självklart intresserad på en gång, haha. Hon är så grym, speciellt på 50 fjäril som är hennes gren. Känns rätt fränt att jag har tävlat mot henne! 
Sju världsrekord har tjejen, grymt!! 
 
 

happppppyy

Bra dag trots det dåliga vädret! Hanna ringde idag, så nu är det bestämt att jag åker ner till kristinehamn på onsdag! va så skönt att höra hennes röst igen efter 18 månader. Ska verkligen bli super att träffa henne igen! Dock lite tråkigt att åka 22 mil själv, men får ladda upp med bra musik så går nog det bra. Måste åka hem på torsdag igen eftersom jag jobbar på fredag, men det gör inget, plus att hanna och hennes syskon sara & jonatan åker med mej tillbaka till Mora, så blir en roligare hemfärd :) 
 

äntligen

Just ja, har äntligen fått tag på grejer till rekorden, tänk att det ska vara så svårt att få tag på några bussningar och packningar.. men men, dom är förhoppningsvis på g från falun hit i veckan, så är det bara att göra ett ryck sen och besiktiga så den får komma ut och rulla på vägarna igen! hoppas på att huvudbromscylindern går att fixa, annars äre bara att hoppas på att gubben i falun har en som jag får köpa.. 
 

tråkigt!

Besviken på vädret idag, skulle bli upp till 15+ och sol, vad blir det? jo, mulet och regn, fy vad tråkigt! 
Har precis beställt en bikini från HM, hade tänkt åka ner på stan och se om dom fått in den, men det lär dom väl inte förstår jag, det är liksom mora vi pratar om..  behöver ändå gå på systemet, men det får bli imorgon! 
Nu ska jag fixa lite, städa upp lite på rummet också.. funderar på att göra om lite härinne, lite svårt dock eftersom jag och pappa målade en fet impala 59a på en vägg förr, vill ju inte måla över den precis.. får se hur jag ska lösa detta :)
 
Jobb väntar 14.30 - 19.15, fint! 
 
 

boomerang

 

söndag

Dålig update, men har haft annat för mej! 
två dagars jobb till innan det blir ledigt två dagar, jobb fredag och ledig helgen :) Får se om det blir kristinehamn onsdag - torsdag och hälsa på hanna som äntligen är hemma i sverige igen! 
och helgen blir spännande, hoppas på det bästa ;) 
 
Har egentligen inget speciellt att skriva, nu ska jag duscha om ni ville veta. höj. 
 
 

fredag

jobbet gick bra idag trots att jag inte mår nå vidare! fick 125 pall, fyyyyfan. har ägnat dagen åt kemrummet, mitt lilla rum! 
Nu funderar jag på att åka och sola en sväng innan simhallen stänger. får se vad kvällen bjuder på, inget speciellt antar jag, skönt det med ibland! 
 

mår kiss

ont i halsen, öronen, näsan, snorig och ont i huvudet, men drar iväg och jobbar till sex ikväll, får hoppas att det går bra! tagit med mej ett halvt medicinskåp, haha. 

säg hej till thunder!

Lite bilder på Thunder, tre månader :)
 

aldrig att jag tänker låta något ont hända dig

jag och mina favoriter på mysig tjejkväll hos sanna för ett tag sen, favorit emma bakom kameran, och favorit sussi var inte med. Jag älskar er allihopa! vackra människor <3

torsdag

Bra dag, är så glad! Allt har vänt från skit till så himla mycket bättre, är helt enkelt på topp. 
Va och hämtade det mystiska paketet på dhl, det va mina grejer från emmy, satt som en smäck, omnom! chokad över att dom kom så fort, men det är ju bara bra. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, försöker vila så mycket som möjligt. Hostar och är slemmig i halsen, drygt som fan! Har fem dagars jobb framför mej, så hoppas att det går bra. 
 
Mikael ringde precis med en glad nyhet, lilla thunder kommer snart så ska åka dit och få träffa honom, kameran följer självklart med :) 
 
 

nu kan det bli sommar!


onsdag

Hunnit med en sväng på jobbet, kyrkogården, solat och vart hos mormor idag eftersom morfar hade spelning! Nu är jag så fruktansvärt trött.. 
Fick ett sms imorse att jag hade ett paket att hämta ut på dhl/jales, vet dock inte vad det kan vara? beställde ju kläder igår men dom kan inte ha kommit så fort, och har aldrig hämtat ut ett paket med kläder från dhl, där hämtar man ju större grejer, kanske bara är någon som skrivit fel nummer. Det visar sej imorgon, har inte hunnit dit idag. 
 

<3

Idag är det tre år sedan du lämnade oss, även fast jag inte går och tänker på dej varje dag så finns du alltid i bakhuvudet, jag saknar dej så att det gör ont.
Jag hoppas att du har det bra där uppe, att du får vara med farfar igen efter alla dom åren du fick leva utan honom.
Jag älskar dej då, nu och föralltid, världens finaste farmor. 
 
 
låten som spelades på din begravning, din och farfars låt.
<3

LYCKA!

Har solat och tagit en promenad i kvälls solen med sarah, sen en lång, varm dusch! gud så skönt! 
Tror dock jag är på väg att bli sjuk på riktigt, känns som febern kommer smygande :/ 
 
Förövrig fick jag nyss en glad nyhet, snart ses vi igen min fina, saknade vän!I september 2011 fikade vi och du fick ett album med bilder på oss (dej, mej, cissi, sarah och din famil) som du kunde kolla i när hemlängtan tog över, alla började vi gråta, men nu kommer du hem igen, åh vad jag har saknat dej! Tänk att du just nu sitter och skriver till mej, flera hundra mil bort, men snart är vi bara 22 mil ifrån varandra! 
 
 

tisdag

Tja, har hitills haft en lugn ledig dag, sovit ut, duschat och beställt lite kläder från asos och emmy design, kärlek det. 
Min tatuering är snart färdig för att sättas på kroppen, super nöjd med skissen hitills, kommer nog bli grymt.
Nu ska jag ta och städa lite här hemma, sen ner och sola med sarah :) 
 
ti

TJA BABES!

Jobbat hela dagen, gått riktigt bra även fast jag har fått ont i halsen. När jag kom gem hade jag fått brev från skatteverket, kommer få tillbaka helt okej med cash på skatten, får firas med en vända på bolaget imorgon när jag ändå är ledig :) 
Har precis duschat och vart över till sussi en vända, nu väntar jag på min fina pojkis! 
 
Förövrigt börjar jag bli skapligt irriterad på en människa som beter sej dumt och skumt, trakasserar både mej och två av mina vänner, glad att hon inte fått tag på mitt nummer än iallfall, deras har hon tagit reda på och tycker skapligt synd om dom. Vad gör man när man har bett personen om och om igen att sluta kontakta en men ändå fortsätter att mata? 
Hon har även tagit kontakt med min kompis syster och pojkvän, tagit reda på vart min kompis bor och hotat med att komma dit, hotat med att skära av örat på hennes hund? Det finns tydligen folk till allt. Fruktansvärt tröttsamt hur som helst. 
 
 
 

Hejhejhej

Dålig uppdatering men har inte orkart. 
Helgen har vart helt okej, jobbat och varit mycket hos Sussi, igår var de Mora Cup så var med som funktionär, länge sen men det var riktigt kul, som vanligt. Väldigt många klubbar som var med, till och med från Norge! 
Behövde bara diska en stackare för felaktig vändning :) 
På kvällen åkte jag hem till sussi igen tills andreas kom. 
Nu ska jag snart iväg och jobba, 9-18 idag, fint. Sen blir det ledigt i tre dagar, mindre fint! Hade tänkt träna dom dagarna men andreas har smittat mej med halsont nu lagom tills han är frisk, men tycker om honom ändå. 
 

så jävla söt

 

><

Hillcross på gesunda idag, en annan jobbar och missar det, som allt annat hitills iår. 
Men men, fint att jobba å, önskar bara att allt kul kunde hända mina lediga helger istället. 
 

let's do this


london

Har ju inte lagt ut nå bilder från min och syrrans londonresa förra året än så bjuder på några nu :)
 
älskade primark <33
LV 
aldrig gått så mycket tror jag! vi bestämde oss för att gå runt och kolla alla sevärdheter en dag, blev nog några mil! Här är min fina storasyster och världens bästa karta som fanns överallt
hyde park
i camden :) sjukt häftigt ställe! 
de bästa med camden market, collectif <3

sjukt gött, omnom

en åsikt

Läste detta nyss, så jävla sant! Det tråkigaste som finns är att göra ett bra jobb, vara glad och trevlig mot sina kunder men bli ignorerad, man känner sej sjukt dum när man trevligt hälsar på en kund som bara tittar lite konstigt på en och inte hälsar tillbaka. Man vet ju aldrig om kunden kanske har en dålig dag eller är allmänt bitter, men det dom inte tänker på är att jag som sitter i kassan kanske också har en dålig dag, men jag låter inte det gå ut över dom för det. 
Jag är alltid trevlig mot personalen när jag är i en butik, rent vett tycker jag, hur svårt är det att säga hej och klämma fram ett litet leende?
Sen vet jag att det finns alldeles för många bittra kassörskor som kanske tycker att det är skit tråkigt att sitta och skanna varor hela dagarna, men kan ju lova att det blir så mycket roligare om man är glad och positiv mot sina kunder, och om kunderna är trevliga tillbaka, vilket dom flesta faktiskt är. 
Klart att även jag blir irriterad när man får en otrevlig kund, men det varar aldrig särskilt länge eftersom att nästa kund i kön ofta är trevlig. 
Man får bemöta andra som man själv vill bli bemött helt enkelt.
Hade kunnat skriva dubbelt så mycket mer, men jag tror ni förstår min åskit :) 
 

torsdag

Riktigt lugn dag, behövs ibland. jag och andreas sov alldeles för länge, så är sjukt trött, drygt.
Hade tråkigt och blev sugen på att fixa håret för engångs skull, kan ju inte göra just nå etfersom min lugg inte växt ut så mycket än.. men fick till min livs först fauxbang faktiskt, blev helt okej med tanke på längen av min lugg :)
 
 

bilar och hår osv

Har haft fullt upp hela dagen verkligen! Fyllt i min semester på jobbet, sen hem till andreas och bytte till sommarhjulen, kändes lika bra att göra det där eftersom dom har lift, är ett rent helvete annars eftersom mina fjädrar inte sitta fast, så man måste se till att dom kommer i rätt innan man sänker.. 
Bytte även olja och filter, va väldigt välbehövligt. 
Sen hjälpte jag älsklingen att få dit lådan i hans 945a. 
Sen hem och tvätta bilen och nu har jag precis käkat, är så jäävla trött nu, helt sjukt! 
Ska ta och färga håret ikväll också, välbehövligt det med :)
 
På tal om hår fick jag ett roligt erbjudande av en tjej som heter sofie idag :) 
men med tanke på frisyren som ska klippas för detta måste jag tacka nej :/

Godmorgon

Ledig idag, rätt skönt faktiskt. Ska fixa lite sen upp på jobbet och fylla i när jag vill ha semester, hade helt glömt bort det! Fick lov att kika igenom fuzzy dice kalendern, haha! självklart vill jag vara ledig under CCW, BLR-helgen, Musik & Motor-helgen och Orsacruisingen, det är liksom ett måste! Är så orolig att jag ska missa allt kul i sommar, haha.. Har missat allt kul jag ville på hitills iår så. 
Hade även velat dra på Dragrace EM i tierp igen, men vet ju inte om någon annan vill, så ingen ide att ta ledigt för det än. 
 
Andreas åkte precis hem och skulle fixa lite, jag ska dit bara jag är klar på jobbet. Skiter i att det ska komma snö och bli minusgrader, nu åker sommarhjulen på! Man får väl se det på den ljusa sidan. Halt = kul. 
Sen blir det allt en tvätt också :) 
Och så ska jag hem till micke och hämta min kamera bara han slutat jobbet. 
 
 

grattis kim!

Just ja, måste skriva Grattis även här till Kim som fyllde år igår! och idag sänder jag en tanke och styrkekramar till honom och mårten! 
 
Lägger ut Kimmens låt :)
 
 

igen

Har precis kommit hem från en lång lunch med mikael, satt å väntade typ 40 minuter på en sallad på helmers, haha. men det var trevligt iallafall! 
När jag kom hem såg jag att jag hade fått min glossybox, hade glömt bort den helt denna månaden, så vart en glad överraskning :) 
 
detta fick jag i min glossybox denna månaden :)
Whitening strips från Smile lab
Mineralögonskugga från Da Vincil
Sminkborttagning från Garnier
Dagkräm och Nattkräm från The body shop
Lipblush från Jelly pong pong
+ Ett bta erbjudande från body shop :)

tjabbbaa

helveteshelgen, som varade en dag längre en den egentligen skulle är äntligen över, det känns dock inge vidare än, men mycket bättre. 
Nu ska jag hämta micke på john deere sen ner på stan å käka lite innan jag åker och jobbar! 
någon som blev lurad igår förresten? :)
 

oldie

gammal service bok som låg i opeln, fräänt. 

från nya plattan.

 

-

så fruktansvärt besviken, den tillit jag har byggt upp för dej är tillbaka på noll efter denna helg.. 
jaja,  ska snart åka och jobba, eller ja, börjar klockan ett och jobbar till fem, då vi stänger eftersom det är röd dag. Så fyra timmar, men betalt som för åtta, inte helt fel! 
 
 

RSS 2.0