Duett

Såå, köpte ju ett vinterprojekt i söndags, en duett 64 med grym patina! 
Va till garaget igår å tog ut lite inredning som jag ska tvätta idag, den har stått i 30 år så kan ju säga att den är lagom smutsig inne, såg när vi plocka ur stolarna att de va rätt mycket rost i golvet, så får bli att kapa ur å svetsa på nytt, gå igenom motor, bromsar och bygga nytt avgassystem, sen in på besiktningen å se hur de går. 
Vill ha den klar tills Avesta vintercruising iallafall. 
Kommer bli jävligt frän med en sänkning och cragar smoothies fälgar till sommaren!
 
 

Emmy Design säljes

Tänkte se om någon är intresserad  av att köpa en Emmy Design Sailorette topp i storlek S, aldrig använd endast provat den en gång, lappar kvar. 
Älskar den men den är för stor för mej. 
 
Den ser ut som på bilderna här nere, fast den är ljusgul, verkar vara slutsåld på hemsidan för den finns inte kvar där längre. Säljer den för 400 eller nå, 500 orginalpris. 
 
 
 
 
 

Wooop

Ledig idag, ända tills på fredag faktiskt, rätt skönt men samtidigt tråkigt! Har duschat och städat badrummet här i lägenheten, vet inte vad som är "hemma" längre, bor ju mer här än hemma så. 
I söndags va jag och älsklingen till Rättvik, skulle låna en trailer där av hans kompis som är i USA just nu, men när vi kom dit så va den inte där, fick lov att höra runt om någon annan hade en, men gav upp, åkte och betalade bilen, sen tillbaka till Mora igen, hyrde trailer på statoil, hämtade amazonen och tog den på trailern tillbaka till Rättvik, lastatde av den hos en kille som ska svetsa lite, sen hämtade vi hem duetten. 
 
Nä, nu ska jag kolla på DH, fixa lite, och sen åka och måla lite! 
Lägger ut lite bilder på duetten senare! 

torsdag

Ledig igår och idag, så skönt! Vart borlänge med mamma igår, så mysigt med en hel dag med henne, händer lite för sällan! 
Idag har jag städat lägenheten, duktig javisst! Är hemma hos mamma och pappa nu, städat mitt rum här lite också, och slängt en hel påse med underkläder, buuuuh, men fick lov kände jag, får inte plats längre, och har så mycket som jag inte använder. 
Imorgon kommer feting lönen, fifan va naaajs. Och beställde nyss en bikini till in och babes resa som vi ska boka snart, wiho! 
Nu ska jag ut och fixa lite med bilen, som jag tänkte lägga ut på blocket snart å, om nån är sugen på att ta över min  älskling..
 

Tja

Börjar halv tre idag, så fick sovmorgon villket satt himla fint! Sen blir det fyra och en halv timmes jobb bara, fint de! Ledig onsdag och torsdag, har dock en hel del att göra. 
Jag och pojken håller på att letar resa också, ska bli fint att komma bort ett tag och bara vara! 
Livet är fint idag :) 
 
 

söndag

Började jobba igen i fredags, känner mej helt slut, inte van med allt jobb efter nästan tre veckors semester. Men rätt fint att komma igång igen faktiskt. Ledig onsdag och torsdag sen, gött. 
Haft lite skäkt här från Örebro i helgen, så kul att träffa dom, händer allt för sällan! 
Ikväll blir det mys med favoriten och lille diesel! längtar <3
 
bild från stugan igår 
 

onsdag!

Gick  upp vid sju och höll på att avlida av trötthet, men diesel hade vetrinärstid vid nio i Orsa, sarah följde med som sällskap, tackar för det! Gick bra hos vetrinären iallafall,tog bort öronskabb, tyckte dock sjukt synd om lillen, skrek som tusan! Sen har jag fixat lite inför morgondagen och hjälpt sarah att städa deras lägenhet. 
 
 

tisdag

Vaknade runt sju idag av att diesel va och busade brevid mej, kunde som tur va somna om. Idag blir det kaffe med Sarahoch sen till tandläkaren vid tre, uusch. Får se om jag hinner fixa det sista inför torsdag också, annars får det bli imorgon. Mitt hjäta fyller nämligen år på torsdag :)
 
 
 

måndag

uppe med tuppen idag, nästan iallafall. Hunnit med en dusch, och städat hela lägenheten, inte illa. Har bott här nästan hela min semester nu, mysigt. 
Ska snart till fina Mikaela och fika lite, ska bli super kul :) 
 
 
 
 

diesel <3

 

:)

Så jälva gött med semester! Haft de kanon hittills. Verkar bli lite sämre väder den här veckan med de gör ingenting för min del. 
Imorgon åker jag och hjärtat till Karlstad och ikea, och kanske får med oss en liten lurvig sötnos från ludvika hem också! 
livet är fint. '
 

hot rod

feting nöjd! min babe kan han
 

tatuering och mys :)

Uppe med tuppen idag, ska snart åka och träna med mamma, gött. 
Igår blev det ännu en mysdag/kväll med hjärtat. Gjorde min tatuering på dagen, va väl inte jätte mysigt kanske. att ingen sa att det gör så jävla ont på magen/höften, armen va fan skönt i jämförelse. Men men, nu sitter den där och är hur fin som helst. Dock sjukt uppsväld!  Lägger upp en bild sen iaf.
Åkte och handlade lite sen, käkade å tittade på film, och ja, sen blev det nån film till innan det va dags att sova. 
 
 

RSS 2.0