torsdag

Ledig idag, superskönt! Har städat lägenheten, åkt fram och tillbaka till Noret, fick lov å tvätta massa innan vi åker. Längtar tills vi köper egen tvättmaskin, gillar inte riktigt dom gemensamma man har här, rätt äckligt tycker jag. 
Druckit lite kaffe hos Sussi med henne och emma också, fint! 
Åker till Jönköping med hjärtat, mamma & pappa imorgon nämligen, hälsa på min älskade syster och Jocke.
Blir ullared, ikea osv :) 
 
Nu håller jag på med mat tills hjärtat  kommer hem :) senare ikväll ska vi åka till Sarah och Niclas å lämna lille diesel, han ska få bo där tills på söndag när vi kommer hem :)
 
 
 
 
 

tjuu

torsdags: jobbig dag, hade ingen ork till just något alls. Tog en promenad med micke och thunder, sen hjälpte jag han hem med impalan. 
fredag: örebro för ett sista avsked av älskade L, jobbig dag men känns ändå bra att ha fått säga hejdå på riktigt nu. 
 
Och idag var det jobb, 9-17. Är ju skoterns dag idag, har alltid vart ute med kompisar denna dagen men iår vart det visst jobb. Har ju typ missat allt annat iår för att jag har jobbat, så det är väl som det är. Vart huuuur mycket folk som helst iallafall, kaos typ. Men har vart kul också, träffa massa vänner som va inne på fyllan, och andra som man inte känner heller, alla är så roliga på fyllan. folk har sprungit omkring med vägkoner på huvudet i hela butiken, köpt julpynt för typ 500 kr för att pynta bilen. typ julgranskulor och silvertejp, ni kan ju kanske förstå själva hur de såg ut, haha! 
 
Ska snart träffa hjärtat, äntligen. typ två dagar sen vi umgicks riktigt. tråkigt när det får lov att bli så när man är van att somna/vakna brevid varandra varje dag. 
 
 

YEEY

det snöööar!!! <3 'älskar det, även fast jag vet att det kommer va borta lika fort. 
 

ingen vanlig dag

Idag är det faktiskt världens bästabästabästa Sarahs födelsedag, så grattis älskade vän. Hoppas du får en underbar dag, det förtjänar du!! 
 
 
 

:)

Ledig tills på lördag nu, både skönt och jobbigt. Jag och hjärtat började måla redan igårkväll, så ska köra andra gången idag, sen är nog dom väggarna klara så att jag kan köra fondväggen i eftermiddag, å sen den en sista gång imorgon :) 
Ska hem till mamma vid tolv så bestämde mej för att gå upp i tid! 
Lägger ut bild sen när det är klart :)

Måndag

Haft en lugn och skön ledig helg! Idag är det jobb mellan 9.30-18.30, sen ledig tre dagar, rätt segt, men ska måla om köket så har nått för mej iallafall! På fredag blir det örebro, så måste vara ledig då med.. 
Lär fixa lite nu, sen ner på gamla jobbet och få lite färg blandad :)

ayia napa :)

Såå tänkte berätta lite om resan som jag och hjärtat va på! Vi hade det jätte bra, förutom hotellet som hade stenhårda sängar, å då menar jag verkligen stenhårda, kände alla fjädrarna rakt igenom.. Vi fick vika ihop två filtar som  fanns och lägga under lakanet, och sen dela på en säng! Va nog mest jobbigt för c eftersom jag tar upp så himla mycket plats när jag sover ;)
 
Har mest legat på stranden, en dag hyrde vi fyrhjuling och åkte runt lite överallt och kikade, jätte roligt! 
Sista dagarna blev det lite mer moln tråkigt nog.. men vi hade det bra ändå! 
Fanns verkligen hur mycket heemlösa katter som helst där, jätte hemskt att se.. Som tur va hade dom inte någon skabb eller så iallafall, så det gick att mysa lite med dom :) Fick en liten favorit som bara va några månader och som såg ut som min Melker här hemma :) Såg även en som nyss hade öppnat ögonen. Varje dag ställde folk ut mat och vatten till dom, så det kändes också bra! 
 
Ayia Napa är inget vi vill åka tillbaka till iallafall, det är verkligen för mycket. Nu var ju vi där när dom hade medelsäsong, och ändå va det så överdrivet.. Men om man gillar att det är mycket som händer, och om man åker för att festa, så visst! 
 
på arlanda innan vi skulle till hotellet och sova :)
vs-shopping innan vi skulle åka <3
framme :)
våran balkong :) 
<3
hyrde fyrhjuling :)
åkte upp till cape greco, jätte fint där uppe!
stannade på något akvarium i Paralimni, har tuuusen fiskbilder, men hoppar dom ;)
hitta nån kyrka på ett berg
600 år gammalt träd!
lite utsikt från taket av ett gammalt nunnekloster
Bästa resturangen, mekikansk mat och himla mysigt ställe med bra personal! 
frozen strawberry margartias som dom hade där, sjukt goda!
här har vi den gosigaste katten! 
tequila öl, helt okej faktiskt :)
 

onsdag

Sista jobbdagen idag, nio dagar i streck alltså, första dagarna inventering, va kul ibörjan, men en blev det ju himla jobbigt.. Eftersom vi har över 16000 olika artiklar, sen finns det ju många av varje, haha! Imorgon blir det nog en shopping tur med sarah, treevligt!!
Det har även hänt en hemsk grej i varuhuset förra veckan, vad kan jag inte säga, men det är verkligen fruktansvärt hemskt och obehagligt.. 
 
lille drygisen <3

söndag!

Fyra jobb dagar kvar tills jag får vara ledig en dag, wöööh! Fast har bara småpass i veckan, 14.30 till stäning, fint! Ska lägga ut lite bilder imorgon från resan tänkte jag :)
 

TJA

Ville bara säga att vi har haft en underbar semester, skönt att få komma iväg lite! Fanns väl en del negativa grejer, men men. Ska berätta sen och lägga upp lite bilder :)
Har jobbat sen jag kom hem, inventerat hela veckan. Fem jobbdagar kvar, sen en dag ledig, slitigt, men cash is king! 
 
 

RSS 2.0