god mooorgon

Gick upp typ halv nio, trött som fan. Men ville upp i tid så man kanske kan få sova nån timme inatt innan flyget går iallafall. Har äntligen packat klart. Nu är det bara att ta det lite lugnt, sen åka och handla lite till tågresan och till lägenheten eftersom sussi och emma ska ta hand om diesel en vecka, känns tryggt och bra :) Sen ska vi städa också :)
Lär väl inte skriva nått mer här på lite mer än en vecka nu, men kommer uppdatera instagram mycket, det har jag lovat syster, haha :)
Tar med systemkameran så kommer upp massa fler bilder här sen också. 
 
 
 

lördag

Hade katalogsläpp på jobbet idag, bjöd på fika, hade tipspromenad i varuhuset, ponnyridning och hoppborg på parkeringen, måste vart väldigt uppskattat för har haft fullt upp hela dagen! 
Har duschat och käkat lite hos mamma och pappa, ska snart åka hem å mysa med hjärtat. 
Och imorgon åker vi till arlanda, woho. 
 
 

gaaaaaaahh

såg precis att Sweet Poison ska öppna buktik i borlänge, LYCKA!! 400kvm å, inte illa!!

:)

Fullt upp hela dagen igår, en riktigt bra dag :) 
Träffade Hanna nån timme, gick på stan och öpte lite nödvändigt till resan. Sen kom några v'änner på fika, fick jätte fina presenter av dom också, så himla gulliga!! Jag och sarah åkte ner på stan och kikade lite efter det.
På kvällen blev det mys med hjärtat, drack lite vin å kikade tv :)
 
Har precis duschat nu, gjort inpackning och nu ansiktsmask.
Ska snart ner till mamma och pappa och börja packa :) Jobbar ju fredag och lördag å åker på söndag :) lääängtar! 
 
 

onsdag

Ledig idag, skönt! Hade en underbar dag igår, jobb 4,30 timmar, middag hos mamma och pappa, sen åkt vi hem och bakade muffins i min nya fina bakmaskin, och monterade min älskade trapphylla som jag fick av mitt hjärta. 
Har lite att fixa idag, och vid klockan ett kommer mina fina vänner på fika :)
 
 

födelsedag

Jaha då var man ännu ett år äldre, 21 känns dock himla tråkigt att fylla, haha. Tiden går så fort, känns som igår jag hade alla mina älskade vänner samlade för att fira min 20 års dag, det var ju lite mer speciellt att fylla 20. 
Hur som helst, den bästa presenten är att jag har en sån himla fin familj, vänner och universums bästa pojkvän, hade inte vart någonting utan er! 
Men, fick ett jätte fint halsband av christoffer imorse, han kan han :) 
 
Blir jobb idag, 10-14.30, värsta lyxpasset! 4,30 timmar, hehe! Har aldrig slutat så tidigt på biltema, förutom en gång innan vi hade öppnat buktiken än. Ska bli jävligt skönt. 
Lär göra klart allt här hemma, måste hinna köpa tårta till mina fina arbetskompisar :)
 
en bild från mitt 20 års firande! var ju tilloch med blond då, hehe!
 

jobbig helg

Melker har äntligen fått komma hem efter att ha spenderat helgen i Falun på djursjukhuset. Dom ringde imorse och berättade att han var mycket piggare och lever och njurvärderna hade gått ner rejält.
 
Njurvärdet ska normalt ligga på 2-3 på en katt, melkers låg på 7. Levern på 300 någonting, vilket också är mer än dubbelt mot vad det ska. Blev så lycklig så jag skuttade runt i hela lägenheten! Har vart så extremt orolig och ledsen denna helg, haft sjuk spänningshuvudvärk, vilket jag brukar ha men nu visste jag ju iallfall vad det berodde på. 
Fick iallafall gasa 10 mil och hämta hem honom. 
Kan ju tipsa alla som inte ha sitt djur försäkrat att ta en. Vi hade inte Melker försäkrad, vi skulle fixa det för två år sedan när han kastrerades men det har liksom inte blivit av. Pågrund av det så kostade denna helgen 9100 kronor, och då är det för blodprov, röntken bild och att det blev jourkostnad, typ nattäövervakning, mat osv. 
Han är värd alla pengar i värden för mej, men det blev ju en oförutsedd kostnad vilket kanske kan bli svårt att få ihop ibland. Nu är han iallafall försäkrad.
 
Blir ett återbesök hos vetrinären i Orsa om en vecka och ta om proverna!
 
 

.

Den värsta helgen på riktigt riktigt länge, varför ska allt hända på samma gång för? varför ska det hända överhuvudtaget?
 
 
Fick hemska nyheter av mamma igår på jobbet, så åkte direkt hem. Min älskade lilla Melker är sjuk, han spydde och bajsade blod och va slö, fick tid i falun på djurakuten där klockan sju så va bara att försöka få i sej lite mat och åka dit med honom. fick vänta nästan en timme där innan vi fick komma in. Orkar inte skriva allt men dom fick inte ut nå blod för blodprovnignen eftersom han  va så uttorkad, fick lämna kvar honom där över natten. Fick samtal idag för ett tag sen, vart lite lättad och trodde att vi skulle få åka och hämta honom igen, men han blir kvar yttligare ett dygn, med alldeles för höga njur och levervärden. Det gör så sjukt ont i mej så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. 
Mitt älskade hjärta, bara 2,5 år. Jag hoppas verkligen att allt går bra, annars vet jag inte vad jag ska ta mej till. 
Han är så sjukt speciell för mej, hittade honom + hans två syskon på en soptipp, bland farligt avfall. Melker var den första vi fick tag i, dagen efter fick vi tag i dom andra två med en grävlingsfälla. 
Han var så liten, 6-7 veckor bara, kunde inte få ur sej ett ljud, inte dricka vatten ur skål eller någonting. Han var lite undernärd och hade jätte mycket öronskabb och massa smuts i pälsen.
Har alltså vart där för honom sen han var så pass liten. Jag älskade honom från första sekunden.. 
 
Jag hoppas inte dom behöver ringa nått mer idag, för om dom gör det så har det hänt någonting, om dom ringer först imorgon har det gått bra och vi kanske får hämta honom.. 
Vill bara ha hem honom, fast jag vet att han har det bra där och får den vård han behöver för att förhoppningsvis klara detta. Men känns sjukt tungt att vara 10 mil ifrån honom.. 
 
<33333
 
Som om inte detta vore nog så har en släkting till familjen gått bort, en som jag alltid älskat, även fast vi inte träffas ofta då han bodde i örebro. Han var en stor del av min barndom, älskade att hälsa på honom och när han kom hit. Jag hann iallafall träffa honom en gång i somras, och det är jag evigt tacksam för. Vila i frid L. Jag älskar dig. 

:)

Ledig igår, himla skönt var det. Målade klart byrån, träffade sussi en sväng som även klippte lite i min lugg. Sen handla med mamma :) Åkte och handlade med hjärtat efter han slutade och tänkte även ta hem byrån, men den hade inte torkat så vi får ta den idag istället! Kommer bli super fin i sovrummet som annars är rätt tomt fortfarande. 
 
Jobb till 18 idag, och sista dagen med arbetskläderna, på måndag skiftar vi över till dom nya, äntligen! sen ska vi äta middag hos mamma och pappa :) 
Ledig hela helgen, så ska försöka fixa lite på duetten tänkte vi. Och på söndag är det bara en vecka kvar tills vi åker, längtar!!
 
 

tisdag!

Helt dagvild, fick fundera bra länge innan jag kom på att det är tisdag, trodde det var onsdag. 
Vaknade åtta idag också, och börjar halv tre, kulkul. Men har hunnit städa lägenheten och målat byrån som jag inte orkade igår. En grundning kvar sen på med färdigfärgen. Känns fint att få sätta på sej gamla arbetskläderna och måla faktiskt! Saknar det. 
 
 

helgen!

Börjar halv tre idag, och så vaknar man klockan åtta, kuuul. 
Dagarna går så sjukt sakta just nu, vill bara åka! 13 dagar kvar idag, känns som en evighet. 
Har iallafall precis duschat, ska fixa lite här hemma sen åka hem till mamma och pappa och börja måla en byrå som vi ska ha här. 
 
Syster och Jocke har vart hemma i helgen, åt på Kina med syster, mamma och pappa olus jockes familj på lördagen, sen åka jag till Tuvan och umgicks lite med mina brudar, så himla kul att vara samlade allihopa igen! 
Efter det åka jag hem så jag och hjärtat kunde ge Diesel sin sista medicin, äntligen. Igår fick han duscha eftersom han var helt flottig i pälsen runt ansiktet av antibiotikan, men nu ser han ut som en normal katt och är super len i pälsen :) 
 
om nomnom
 

30/9

Bokade resa igår, så den  29 september åker vi till stockholm, och den 30 drar vi till Cypern. 
Tog ett bra tag att bestämma oss, men blev Ayia Napa tillslut. Stod mellan det och Grekland, men har vart i Grekland två gånger så vill helst se nå annat. 
Kommer bli super mysigt, en vecka i solen med den bästa! 
 
 
 

lycka

Ledig idag men gick upp i skaplig tid ändå. Har precis duschat och diskat lite.
Har massor att göra idag, ska hem och städa mitt rum hos mamma och pappa och få hit alla mina kläder och dom grejerna jag har kvar där, nu ska nämligen jag och hjärtat bli sambos på riktigt! Är så himla lycklig. 
Har ju bott här rätt länge, men nu blir det liksom mitt hem på riktigt.
 
 

måndag woho

Måndag igen, haft en super bra ledig helg. Veteranmarknaden i Falun i lördags, blev en backspegel till Rekorden och en innerbelysning till Duetten! Sjukt mycket folk och många fina bilar, tog dock inte kameran med mej. Åkte till Borlänge efter det, gick en sväng på kupolen, sen in på clas ohlson i insjön för att vi behövde en grej, men var kö genom halva butiken, aldrig sett så mycket folk, så sket i det. 
 
Jobb idag, ska snart åka till mamma och pappa, har mina jobbkläder där nämligen. Och imorgon börjar jag 7, buh så jobbigt, men får sluta 3 iallfall. Mina tidigaste pass brukar börja klockan 9, kanske låter slappt, men då jobbar jag till 19.15 också. 
 
Efter jobbet blir det att boka utlandsresa, ska bli så skönt att komma iväg och bara vara med min favorit. 
 

livet är fint

Sista lediga dagen idag då! Ska ner på stan en sväng, och upp på jobbet och köpa lampor till sovrummet, skulle ha vaxat opeln idag också med morfar men vädret känns lite sådär, så vi får väl se hur det blir med det. Jag och pojken tänkte åka den till Falun på lördag när det är veteranbilsmarknad. 
 
Igår kväll var jag och pojken på bio, blev Snabba Cash 3, riktigt bra! 
Nä, nu lär jag göra mej klar så man hinner med allt idag med. 
 
Allt är så himla bra just nu, jag och stoffe har planerat in en utlandsresa i oktober och sen åker vi ner till min syster i Jönköping första helgen i november :)
 
 

vetrinären

Fick lov att åka in med diesel till vetrinären igen imorse, stackarn! Sist vi var där fick vi medicin mot öronskabb vilket vi har hållt på med varje kväll i tre veckor nu, det skulle va bra efter två egentligen, så ringde och fick en tid på en gång. Men vad vetrinären kunde se så var skabben borta men han hade istället öroninflammation. Så nu är det bara att köra på 10 dagar till med ny medicin och hoppas att det blir bra! 
 
 

tisdag!

Hade sovmorgon igår, började halv tre, och vad händer då? Jo jag kan inte somna om när stoffe hade sagt hejdå vid 06.45, halvsov till halv åtta sen kom Diesel och drygade sej i sängen så var bara att gå upp! 
Chefen ringde och frågade om jag kunde börja tidigare, så var väl tur att jag gick upp tidigt ändå kanske. 
 
Har nyss bytt lambdasonden på bilen, går fortfarande ojämt, orkant. 
Nä, nu ska jag på medarbetarsamtal innan det är dags att jobba. Sen är jag ledig två dagar, wiho. 
 
 

RSS 2.0