.

sovit dåligt som fan inatt, hade så ont i huvudet att jag mådde illa, hela mitt liv känns förövrigt upp och ner, plus att jag hade sjukt ont i svanskotan av någon anledning, hur jag än låg så värkte det, skit jobbigt. 
Är iallafall as trött idag, ska snart åka å jobba hela dagen, både vill och vill inte. 
annars är jag trött på det mesta, på folk som tänker mer på sej själva än andra runt omkring dom, skiter i den man älskars känslor för att ens egna alltid är viktigast. Fattar inte hur man kan såra en person så in i helvete och sen bara vända ryggen till.
Jag hade aldrig kunna gjort så, jag önskar jag kunde göra likadant mot dej, utsätta dej för den smärta du ger mej, men jag är inte sån, jag kan inte se människor jag älskar må dåligt.. 
Jag tycker att man ska ställa upp för dom som man har nära, få dom att känna sej viktiga och omtyckta, men ja, det är bara vad jag tycker.. 

tja.

Skriver väl lite här då eftesom att Sussi ville det :)
Har vart ledig i tre dagar nu, superskönt. Träffade Sarah och köpte lite julklappar på tisdagen, himla trevligt!
I onsdags sålde jag min älskade bil, usch vilken ångest.. men tror det var lika bra, börjar bli en del jobb på den, pkus rost i några balkar under som lär fixas innan besiktning i januari. Inget som jag har varken tid eller lust med så. 
Blir nog en merca nu, nån lite nyrare och pålitligare bil man kan åka längre med utan att vara orolig, haha, så får de bli nå roligare till sommaren! Köpte lite julklappar med micke efter jag sålt bilen å. 
 
Igår va jag helt död, hade sån sjuk huvudvärk så orkade inte göra nånting, så vilade fram till halv tre då jag skulle på ackupunktur. Har vart as nervös men tyckte inte de va nå farligt alls. fick en nål i foten, en i handen, en mellan ögonbrynen och två i pannan. 
Ska dit ca 10 ggr sen hoppas jag huvudvärken är borta! 
 
nä nu ska jag göra mej klar för jobb, jobbar ända fram till julafton. Helgen kommer nog bli galen.. 
 
 
 

måndag

Haft en bra ledig helg som har spenderats i garaget med hjärtat. Har äntligen börjat med duetten, rivit halva motorn, plcokat ur all inredning, tagit bort tanken för rengöring, kapat bort fästena för stolarna osv. Har till och med börjat polera kromet lite, haha. Patinalack med fint krom är himlans fränt så fick bara lov å se hur de blir, haha. Får hoppas på att golvet kommer snart så vi kan börja kapa golvet. Och ja, vi funerar på att ha kvar den ändå :)
 
Nä nu ska jag snart åka och jobba ett långpass, sen är jag ledig i tre underbara dagar! 
 
 

dutttten

Fullt upp som vanligt, har jobbat sen i fredags, och idag börjar jag två, skönt! och imorgon är jag ledig, ännu skönare. 
Hade verkligen behövt städa, men orkar verkligen inte, såå tråkigt. 
Fick upp julgranen igår, vilket diesel tycker är jättekul, får se hur länge den får stå kvar för han, haha. 
Idag har vi beställt golvplåt till duetten, så får hoppas att det inte tar för lång tid att få den. Blir att svetsa golver sen sälja den till en i Rättvik! Känns jätte tråkigt, men vi har ingen tid till att fixa den så då är det väl bättre att någon som har tiden tar på sej det, så den får komma ut på vägarna igen. 
Får se om jag säljer rekorden till sommaren också, lite beslutsångest där. 
Nä nu ska jag göra mej klar och sen åka till mamma och pappa en sväng, saknar dom!
 
 
 

här va de dött

Har annat för mej, faktiskt.
Men kan ju säga att jag har haft en bra ledig helg. Rättvik på lördagskvällen, en kompis till c har fyllt år. Så jag körde och sen satt jag där å hade kul åt alla fulla, rätt så underhållande å se på när man själv är nykter. 
Vi åkte hem runt tio eftersom hjärtat skulle jobba söndag natt och vi va båda rätt trötta. 
Igår blev de en mys dag med film osv, tills klockan 21 när c åkte å jobbade. Känns jätte tråkigt att vi kommer gå om varandra med jobbtiderna nu. Han kommer köra 14-00 vilket betyder att jag får somna ensam på kvällarna, så tråkigt! Själv börjar jag halv tio idag, till halv sju, så kommer va tomt när jag kommer hem. 
Men imorgon börjar jag också klockan två, så vi får morgonen tillsammans iallafall! 
 
 

RSS 2.0