-

känner att jag måste komma ut lite, så följer med baby till älvdalen å kikar på en 940 turbo som han kan ha till sitt projektarbete :) 

torsdag

Sämst start på dagen idag, knappt sovit alls inatt. Kan ju typ inte andas för att de gör så ont i halsen.. så vaknade outvilad med ont i halsen och huvudvärk.. Jobbar ju imorgon, efter att ha vart ledig sen tisdags, men inte jobbat sen i lördags :( vill verkligen verkligen jobba, så får hoppas på de bästa. 
Sitter just nu med ansiktsmask från anatomials, fick den i min glossybox för två månader sen typ? kände att jag behövde göra slut på den. 
Älskar anatomicals <3 har även tvål därifrån som jag också fick i nån glossybox :)
 
ansiktsmasken luktar verkligen choklad, och tvålen luktar typ coca cola, omnom!

metal mulisha

nya tröjan från metal mulisha, va fan inte lätt å få nån bild på ryggen :p 

yeey

mår mycket bättre idag, väldigt mycket bättre faktiskt! Igår va inte alls kul, pendlade mellan 38-39 och på kvällen när jag hade över 39 och insåg att jag redan hade tagit alldeles förmånga ipren än vad man får på en dag ville jag fan dö, usch va jobbigt. Gick och la mej vid halv nio typ, frös som fan ett tag sen började jag kallsvettas, låg väl vaken tills efter två nångång. 
Vaknade vid halv nio idag, pigg som fan och inte nå ont i huvudet. har ingen feber längre, men fortfarande ont i halsen och förkyld. 
Funderar på å ta min klipptid jag har idag ändå, skulle va skönt å komma ut lite. 
 
 

:(

vaknade vid åtta imorse med 39 graders feber, inge vidare kul.. tog en tabelett och sov vidare till halv elva, nu har jag 38 så de är ju lite bättre iallafall. Har faktiskt lyckats ta mej ut till postlådan idag! fick lov å kolla om dom hade kommit än med min glossybox och mitt paket från metal mulisha :) men icke.. 
gjorde as mycket smoothie igår så sitter å dricker de som frukost nu, nå annat lär ja inte få i mej, har så jävla ont i halsen. 
typiskt mej att åka på alla sjukdomar som går hela tiden, som influensan nu ><
 

sjuk

feber och sjukt ont i halsen, inte så jävla rivigt :/ alltså inge jobb idag.. 
 
 
 

<3


söndag!

Söndag och ledig, hur fint som helst. Jobbade stägning igår sen kom baby hit, drack lite morgan och cola och så lite fireball, mums! 
har vart upp på biltema å köpt lite lampor till extraljusen och nu kikar jag på snowcrossen :) 
 

fredag och lön, yey

wöwö, fredag och löning! inte helt fel! fet lön blev det för december å, visar sej hur de blir för januari höhö ;)
Ska snart åka och hämta emma, sen till Lisa. Blir nog en rätt tidig kväll, är as trött. har iallafall sovmorgon till elva imorgon :) och efter jobbet blir det nog ut på sold och leka lite med 240in på isbanan med lite folk, kuuul!! 
 
 

ledig

Haft en bra ledig dag tillsammans med sarah, lunchat och köpt massa nödvändiga grejer, och lite onödiga, höhö. 
Ska snart orka städa lite och färga håret. ja, de va väl typ de jag hade att komma med. 
 
puss på kvallen. 
 

onsdag

woho, sista dagen, innan en dags välförtjänt ledighet! 
Bilen är besiktigad, fick en tvåa på huvlåset, haha fjantigt men men! baby släckte den på jobbet åt mej så nu rullar den ett år till. 
Sjukhuset idag gick bra, spänningshuvudvärk som jag misstänkte. Fått nå tabletter utskrivna som jag ska hämta imorgon :)
 

tisdag

sovmorgon idag igen, fast både jag och älskligen har vaknat tusen gånger inatt, rätt drygt. Sen åkte han och jobade sju och efter det sov jag knappt något alls. 
Nu har han precis vart här och hämtat min bil, fick boka en bes tid genom volvo så fick en redan idag, skapligt nervös. Lambdan krånglar ju så den verkligen pissar avgaser, lär bli för högt värde. men något annat än lambda lär den inte få nerslag på, hoppas jag iallafall. 
Imorgon blir sjukhuset, ska äntligen få kolla upp min huvudvärk :)
 
vill ha sommar igen så man slipper turbofälgarna >< så blir det sänkning igen, och eventuellt en trimning på de ;)

tjenis

dålig uppdatering här, men har verkligen inte tid för något annat än jobb och sova nu. Jobbat 65 timmar förra veckan, helt slut och dagvild som fan. Har inte ens fattat att det har varit helg. Men men, cash är ju alltid bra! 
Börjar elva idag, välbehövligt som fan. 
Dreamteam åkte hem i torsdags, hela dagen blev ett stort kramkalas, allihopa är verkligen underbara. 
Sen får vi ju inte glömma att körkortet fyllde två år i fredags! hejdå prövotid :)
 

höööj

dålig uppdatering, har så mycket för mej just nu. Idag var sista heldagen för bygget, imorgon är det typ bara finliret kvar,härligt! och från klockan 5 till 7 har vi VIP.öppet, spännande! Torsdag slår vi upp dörrarna för allmänheten på riktigt, jävlar va kul! som vi har jobbet för det här alltså :) 
Hade kickoff med jobbet (+dreamteam) i söndags i grönklitt! Björnparken/slalom/bräda eller va man nu ville göra. Sen middag och öl i toppstugan, skit mysigt! 
 
detta blev lätt dagens bästa bild!

freedag

Skapligt trött efter veckans arbete, men kul har vi! nu är det inte långt kvar tills vi öppnar :) 
Ska fixa mej lite sen hem till emil å ta en öl med honom, sen på ljungbergs en sväng och ta en öl med några från dreamteam, massa annat folk från biltema i resten av Sverige, trevligt! :) 
blir dock inge sent, längtar mest efter att lägga mej i sängen och sova brevid älsklingen :)
 
älsklingen nr 2 i sin kingsäng :) <3

wooork

Ny jobbvecka, nu är vi ca 50 st i varuhuset! fort går det och bra blir det! Upp med hyllor, spjut osv på skeppen samt bestämma plats på artiklarna. 
Vi har tejp med namn och vart vi kommer från på ryggen eftersom att vi har folk från typ alla biltema i Sverige just nu. Så tyckte Challe att han kunde jävlas lite med mej och satte även en tejp som det stod "ask for my number" på. Det har väl blivit en liten grej på jobbet efter att en kille från annan ort ringde min chef och ville ha mitt nummer, haha. 
 

hockeydag!

hockey hela dagen idag, just nu är de ju jvm i ryssland, SPÄNNANDE! hoppas sverige tar igen bara. Ikväll blir det daladerby i globen, mora - leksand alltså. = krig! hade mer än gärna vart där, menmen. ska nog kolla med sussi hos henne och ta en öl istället :) Är även avesta vintercruising ikväll ju, hade gärna vart där å. 
Vet inte än om det blir jobb imorgon, visar sej :)
 
 

hemma!

fick åka hem från Uppsala igår eftermiddag istället för idag, skönt :)
Ska snart åka och jobba hemma, vet inte vad vi ska göra men det visar sig! 
 
 

uppsala

åker snart till Uppsala med Helene och Maria för ännu mer praktik. Kommer sakna älsklingen, knappt hunnit träffats sen jag kom hem i fredags :/ Har snott med mej en av hans tjocktröjor iallafall <3 
Har fortfarande sjuk huvudvärk, tagit med mej tre olika sorters tabletter så hoppas nån kanske hjälper, hjälpte inte igår ju. 
Hur som helst, hemma på fredag eftermiddag igen. 
 
 

2013

Inledde det nya året med äcklig huvudvärk, började fundera på om jag var bakis, men körde ju igår så :p 
Men har haft sjuk huvudvärk sen i fredags.. Har haft problem med det i omgångar i några år nu, ska ta och boka en tid på sjukhuset så man får nå svar på om det bara är migrän eller nå annat. 
Hur som helst, körde igår och emma var med som sällskap, skjutsade väl lite folk hit och dit, åkte till hemulsjö å hälsade på pojken och lite folk, va hemma runt halv tre/tre tiden. Mitt andra nyktra nyår i rad :)
Imorgon drar jag till Uppsala i tre dagar.. 
 
igår.

RSS 2.0