ccw

Första dagen på semestern igår, fint väder va de å! Träffade Sarah en sväng, solade lite och sen till Rättvik och ccw på kvällen, tog 245an, tre fina vänner och körde själv, rätt skönt faktiskt, hade riktigt kul. Pojken åkte med oss till Mora, kom hem runt tre, så de va skönt :)
 
Idag är det världens skit väder istället, men gör inte så mycket för min del! Blir myskväll med pojken och bara ta det lugnt, fint de!
 
 

sug

börjar bli rätt tröttsamt nu.. 
hoppas på att kunna jobba full dag idag, och helst inga fler besök på akuten. 
 

dansbandsveckan

 
 

höj

Helg igen, och jag är ledig! Har tagit ut semester den här helgen, skulle jobbat egentligen. Hade väl tänkt åka på Hot rod reunion, men får bli Malung och dansbandsveckan ikväll istället! 
Har jobbat hela veckan, förutom tisdagen, då åkte jag och babe ner till min stuga och solade och hade det bra :) 
 
 
 

ledig helg'

Haft en mer än okej ledig helg, jobbade stängning på fredag, så åkte till hjärtat runt nio,  tog det lugnt bara och körde på en skön sovmorgon på lördagen. Åkte hem och fixade lite sen åkte vi till min familjs sommarstuga, låg och stekte på bryggan till strax efter fyra, så mysigt! Släppte av honom hemma hos han så han hann fixa de sista innan han åkte till rättvik, sen vidare till tyskland på kvällen. 
Själv gick jag över till Sussi och drack lite, satt och pratade till efter ett på natten, så välbehövligt! 
Idag har jag köpt en rullgardin till christoffers lägenhet, är så jävla ljust där inne så om man vaknar går de typ inte å somna om, sen har jag städat åt han, snäll tjej han har alltså. 
Nu ska jag åka dit, ta en jäger på ballen i kvällssolen,chilla och försöka somna ensam där, sen inatt kommer han äntligen hem! 
Och jag börjar åtta imorgon, kommer va sååå trött. 
 
min bästa finaste favorit!
 

ledig

Sååå fint väder idag, galet! Har hållt på med älsklingens bil i ca tre och en halv timme, städat invändigt, vilket tog en himla tid eftersom att han inte städat den alls sen han köpte den, haha. Sen en tvätt på de, så nu är den fin! 
Igår blev det massa opelåkning, så himla skönt att den gick genom besiktnigen och att ljudet är fixat i den! 

 
 

tjo

Åkte till borlänge och lite så igår med sarah, riktigt trevligt! Åkte till favoriten på kvällen när han va klar med tatueringsjobben, kika lite tv innan vi gick å la oss bara! 
Kom hem för ett tag sen, ska tvätta bilen, upp på jobbet å fixa så jag får träningskort på simhallen, är ju inte med i klubben längre så nu får jag inte smita in gratis, buhu. Tänkte börja simma lite igen, saknar det så himla mycket! Börjar idag bara christoffer slutat jobbet, han ska också med! 
 
 

hejhej

Här va det bortglömt, haha. Men har rätt mycket för mej just nu så. 
Har jobbat hur mycket som helst, så jäkla mycket kunder nu, kul, men snacka om att va slut körde, jobbade måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag å onsdag, sen fick jag en dags ledigt, långa pass varje dag. 
Ja, men hur som helst så va det big lake run i lördags, sket i att åka de och åkte till rättvik på kvällen bara, bra med drag som vanligt. 
Åkte med Roin, fredrik, fredrik, dalle, julia och elin i  impala 64an, hade himla kul! 
 
Nu ska jag gör mej klar sen åker jag å sarah på roadtrip!
 
 
 

RSS 2.0