förändring

Det händer grejer kan jag säga. För precis en vecka sen kändes det som livet va slut, men har insett att det är nu det börjar, igen. Tänker inte gå in på några detaljer här. 
I veckan flyttar jag in i min nya lägenhet, mitt nya hem! Känns så sjukt jävla bra!!
Måste tacka mina underbara familj, mina sjukt bra vänner och arbetskompisar, vad hade jag gjort utan er.
Ni som har fått mej att förstå att det är jag som ska må bra, som har sett att jag inte har gjort det på ett bra tag. 
Har bestämt mej för att det ska bli en bra sommar, ska bara ha kul med folk som jag bryr mej om, och som bryr sej om mej. 
 
Vart hur som helst en sväng ut på Sollerön igår med Malin. Spelning på parken med bästa Sold's Finest och Rebel Rockers! I helgen blir det utgång minsan, lutar väl mot Rättvik. 
 
 
 

friiiiiisk

Ledig och fint väder, och jag är frisk! Underbart. 
Natten till måndag va den värsta nånsin, vad jag kommer ihåg iallafall. Vi hade ju pojkens barn i helgen, och minstingen va dåligt, vilket tydligen smittade av sej på mej. Så spenderade natten med att spy, har inte vart magsjuk på minst 15 år.. Så både jag och hjärtat har vart hemma från jobben, han har inte mått nå bra heller fast han klara sej från att spy iallafall.. 
Mådde bättre igår, så blev en storstädning av lägenheten, bort med alla bakterier. 
Bytte stereo i bilen igår, sen startade inte den nå mer så fick kabla igång den och köra hem den till mamma och pappa där den står på laddning, ska väl åka dit snart å tvätta den, behövs verkligen. Sen upp på jobbet och kopiera lite scheman och prata med chefen, ska gå upp yttligare i tid och börja  få ta en öppning alldeles själv, spännande! 
Helgen får bli lugn, ska bygga ny baslåda. får bli två 15" istället för 10"arna jag har nu, ska bara beställa ett monoblock så jag har två steg.  
 
 
Förrsten va Sanna här i helgen, träffade henne och resten av mina fina brudar på lördagen, såååå kul att ha alla samlade efter så lång tid! Usch vad jag saknar att ha dej här. 
 
 
 
 

nya brukisen

Förra onsdagen åkte jag och micke till Uppsala och kollade på en ny bil åt mej, en c230 kompressor, såg skit fin ut på blocket och allt lät bra. Kommer dit efter nån timmes bilkörning dit och så ser allt förjävligt ut. Massa rost, repor, lacksläpp över hela fälgarna. Får även veta att de lät konstigt i bakaxeln och att den läcker olja.. Öppnar huven och ser en stor spricka i ventilkåpan. Bara att vända hem. Kör vilse gör vi såklart också. 
Blev en helt onödig tur på ca 60 mil.
Så på lördagen åkte jag och pojken till Kilafors så köpte jag en v70 istället. 
Va ju tänkt att jag skulle köpa en amazon från början, men kom på att det kanske vore skönt att ha iallafall en bil som är nyare än från 1965.. 
Detta är min nyaste och första framhjusdrivna bil, men är rätt nöjd ändå :)
Steg två chippad T5, så nånstans över 300hk, nån orginal v70 finns inte att tänka på, så gubbig ska jag inte bli ;)
 

jobbjobbjobb, och dessa bilar

Åttonde jobb dagen nu, är så slut. Men imorgon och torsdag får jag vara ledig, så skönt!
Är så galet mycket folk på jobbet nu, men det är skönt att det händer något efter den extremt lugna perioden efter jul. 
 
Har sålt 945an, jo jag vet att jag köpte den nyss. Skit rolig bil men, nää..  
Rekorden har fått komma ut igen efter vintervilan, står dock kvar hos mormor och morfar, lär lufta bromsarna innan det går att köra den. 
Imorgon blir det nog en garage dag i min ensamhet, fixa klart golvet på duetten tänkte jag. Sen blir nog både jag och hjärtat där hela helgen, börjar bli dags att starta den, ska bli kul eftersom den stått i över 30 år. 
Hade vart gött att få den helt klar innan Orsa Cruisingen!
På eftermiddagen blir det iväg och kolla på en ny brukis, hoppas det är nå att ha! Vad det blir får ni se sen isåfall :)
Just ja, fick mej en till kompis för ett tag sen också, i nacken denna gången!
 
 
 
 

RSS 2.0