påkörd

Min enda lediga dag den här veckan, den har gått alldeles för fort hittills. 
Åkte till mamma och pappa en sväng, hämtade min glossybox som hade kommit, sen upp på maxi och vägde ett paket med mina USA blinkers som jag förhoppningsvis säljer nu. 
När jag skulle åka hem och stod och väntade vid noret rondellen så blev jag påkörd bakifrån, kul. 
Kände bara en smäll i ryggen, fatta inte alls vad som hände först. Som tur va körde han in i dragkroken så fick inga skador på min bil, va väl lite värre med hans dock! 
 
Nästa vecka blir det lite förändring, Malin har tjatat på mej att hon vill färga mitt hår, så då ska hon väl få göra det då, blir kul med nått nytt :) vad det blir får ni se sen! 
 
 

Måndag

Nu börjar den jobbiga veckan, jobbar i princip måndag-måndag, bara ledig en dag och det är på torsdag. 
Inte nog med det så är det helvetes veckan här, vasaloppsveckan alltså. Går inte att ta sig nånstans om man inte vill sitta i bilkö nån timme då. Nästan 67 000 personer som ska åka den här veckan, helt sjukt. Det bor inte ens 20 000 i Mora och runt om liksom.. 
 
Har iallafall beställt lite nya töjningar och navelpiercing från Crazy Factory, lär väl ta ett tag innan jag får grejerna dock :( här är en av dom, blev lite kär!
 
 
 
 
 

torsdag

Här va det dött, som vanligt! Sitter och väntar på mamma, ska åka och träna lite, ska försöka komma igång igen, får väl se hur det går, brukar inte vara så bra på att hålla i träningen nån längre period. Sen tänkte jag börja spackla lite i vardagsrummet, så man kanske kan börja tapetera nångång. 
Sen är det bara isaks rum kvar :)
Igår var Marina och Cribbe här, cribbe tatuerade oldsen på bröstet, måste säga att den blev jävligt bra! Själv satt jag och fina Marina och babblade om allt och inget så länge :)
Var på Rättviks bowlingen och kollade Andy and the rockets och Top Cats förrförra? helgen med hjärtat, Jimmy och Emanuel, jätte trevligt! Dock hade jag feber så velade som fan om jag skulle följa eller inte. 
Låg hemma och va sjuk fem dagar efter, inge vidare men men!
 
 
Vi har även försökt att para Diesel med Torsten, ja Torsten är en tjej! Men det gick inte alls då Diesel bara var arg på henne, himla synd!
 
världens sötaste lilla Torsten!

.

 

RSS 2.0