Tja

Här va det dött, för ovanlighetens skull så att säga! 
Livet flyter på som vanligt. Har min 42 timmars vecka nu, rätt slitigt men men. 
Har köpt mej en iphone 5s, min första iphone faktiskt, men gillar den verkligen! mycket bättre än android, synd att man inte fatta det tidigare ;)
Har även skaffat mej en wastegate till 940in, så nu jävlar går de fort? Nä då, men går att ställa upp laddtrycket till iallafall 1,6 bar. vet dock inte vad den pallar. Har vridit ner till 0,5 igen, får köra så nu i vinter, annars spinner det bara. Men går väl att få ut ca 200hk till sommaren iallafall, kulkul! Funderar på ett bar mk18 till sommaren, tycker dock att alla har dom, så känns lite tråkigt.. men dom gör sej fint på 940. 
 
På jobbet har vi firat våran 1 års dag, tiden går så sjuuukt fort! Vi åkte till crossbanan och körde skotercross och sen käka på o'learys, mycket trevligt. 
 
 

måndag

Äntligen måndag, haha! Så känner jag alltid när jag har jobbat helgen :)
Jag och hjärtat åkte och handlade igår efter jag slutat jobbet, sen åt vi med syster och pappa, sen hem en sväng. Tänkte mysa ner oss i soffan och bara ta det lugnt men blev lite ändrade planer. Åkte till Marina och cribbe en sväng, sen vidare och hämta pontus och ett släp, sen vidare till Rättvik och köra på älsklingens skoter. 
Så just nu är dom på väg till Älvdalen för att åka skoter, så jävla avundsjuk... Men men, eftersom de inte är nå drag på hjärtats nya bil så fick han ta min, vilket betyder att jag får åka 420 till jobbet idag, klagar inte! Och tjänar riktigt bra på att jobba idag :) 
Kanske blir lite skoteråkning för mej till helgen istället :)
 
 

Tjaa

Dags att jobba igen, jobbat två dagar sen jul bara, har vart riktigt skönt. Men nuså börjas det igen, 6 dagar i rad. 
Har hunnit med massor! Till exempel åkte jag och micke till Norrköping förra lördagen och kolla på en e50 amg, följde med lite spontant bara, åkte klockan två, sen är det ca 37 mil dit, så vi va framme 7 på kvällen, kollade på bilen vilket tog en jävla tid för han prata så mycket om allt och inget. Kom därifrån vid ca halv 10, käkade lite och sen 37 mil hem igen, va hemma 3 på natten, helt galet trött!
 
Och i måndags köpte jag en ny bil å, äntligen får jag väl säga. har aldrig vart utan bil såhär länge, typ 2 veckor, haha. Jag och hjärtat åkte till filipstad å köpte en 945 ltt iaf, bränslechippad :) Laddar bara lite mer än 0,5 bar så ska nog ställa upp den lite. Riktigt kul bil iallafall, med dumpventil å haha!
 
Nyår blev lugnt för min del, hos mamma och pappa med syster och mitt hjärta, åt god mat, spelade lite spel och kollade raketer vid 12 slaget :)
 
Nä nu lär jag göra mej klar för att åka. 
 
ignorera navkapslarna, dom åkte av direkt, höhöh
 

RSS 2.0