måndag

Börjar halv tre idag, självklart vaknar jag klockan åtta och kan inte somna om. Så nu sitter jag bara och gör ingenting och väntar på att börja.. 
Blev rätt så jätte ledsen när jag såg hur mycket det har snöat inatt, vill ha vår på riktigt nu! Längtar tills jag får ta ut rekorden, blir nog att lägga ut en intressekoll på den, se om nån är seriöst intresserad, i annat fall har jag väl kvar den, kostar ju ingenting att äga så det va väl skit samma. Och så hoppas jag att vi hinner klart med duetten tills Orsa cruisingen, men då lär man väl ligga i lite. 
 
 
 
 

lördag!

Jobb hela helgen, fint de! 
Åkte till Micke och hälsade på lite när jag slutat idag, Oliver va där å, trevligt trevligt!
Fixade massa på duetten förra helgen, och så va vi dit i torsdags kväll å fortsatte, svetsa fast nya stolsfästen och renoverade förgasaren, snart är motorn klar, så jävla gött! Ska nog åka och fortsätta med golvet i veckan när jag är ledig! :)
Blir nog å sälja 945an snart, har en annan på g, som jag vart kär i i några år nu, hehe! 
Nä, nu ska jag åka hem till mamma och pappa på middag, världens bästa syster är hemma nämligen :)
 
 
 

red head

två dagars slit, men slutresultatet blev kanon! kul med förändring, man behöver det ibland. 
 
 

lördag

sitter och väntar på att hjärtat och små fisarna ska komma hem, är så himla trött och det är så tyst här hemma så jag somnar snart fast att klockan inte ens är åtta!
Imorgon är det sista dagen på Moras helvetes vecka, och även den värsta dagen. Kommer bli dött på jobbet antar jag, så va det iallafall förra året på vasaloppet. Så vi har medvetet sparat in på lite jobb idag så vi har nått att göra imorgon, haha. 
 
 
 

RSS 2.0