torsdag

Min enda lediga dag på åtta dagar, känner att jag har tusen saker att göra, inge vidare för hade behövt ta det lugnt, håller på å bli sjuk. 
Håller på att målar om det som har varit tatueringsrummet här hemma, vi ska flytta dit vårat sovrum och så ska isak få det vi har haft. Så nu kommer det inte finnas nå tatueringsrum, har mosat in det mesta i klädkammaren som vi inte använder, så får man plocka fram när nån ska tatuera sej, fan sjukt att 90kvm är för litet, haha.. 
Vi köpte färg på ÖB, vill liksom inte lägga ner hur mycket pengar som helst på lägenheten som vi hyr i andrahand av Mora strand. Men blev så jävla arg när jag målade tredje gången och det inte täckte ändå, så åkte ner till gamla jobbet å fick mej lite riktig färg ändå. 
Har ju jobbat som målare i några år, så känns fan pinsamt å köpa nån runkfärg, haha.. 
 
Måste försöka hinna byta till vinterdäck idag också, de är nu man önskar att man inte hade kapade fjädrar så man knappt får under en  domkraft, och fjädrarna sitter ju inte fast så direkt man hissar upp bilen trillar dom ur å så blir de ett jävla pill att få dom å sitta kvar i rätt position när man ska ner med den.. Måste byta fjädrar nu ändå, lika bra när ja ska besiktiga snart. så ett enkelt däckbyte blir liksom drygt som fan helt plötsligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0