söndag

Jobbet igår gick sjukt fort, va väldigt mycket folk, trodde inte att det skulle vara det men ja, älskar när det är mycket folk och fullt upp. Fick även ut hur mycket buffert som helst från kemlagret, gött! kemrummet har liksom blivit mitt rum, gillart! 
 
Åkte hem till sarah och niclas på tuvan på kvällen, chilldrack lite och hade roligt med bra människor! behövdes verkligen. 
Nu ska jag snart iväg och jobba, är fett orolig för en grej men är bara att hoppas på det bästa. 
 
igår!

alla fattar utom du.

Mår skit, orkar inte. Kunde inte somna igår, bara grät och grät. fick panik eftersom jag ska jobba idag, men fick tag på personen i fråga en sista gång och allt känndes litelitelite bättre, så passade på att försöka somna innan nästa gråtattack skulle komma..  
Men ja, blev inte många timmars sömn inatt, och det första som händer när jag vaknar är att jag börjar gråta igen, kul. 
Har iallfall duschat och nu dricker jag kaffe och ska göra mej iordning för jobb. 
Måste tacka er fina vänner som hör av er, och till och med en person jag inte känner hörde av sej inatt. 
Känns skönt att veta att jag inte är helt ensam, för ensam är vad jag känner mej just nu.. 
 
 
Jaja, nog om det tråkiga.. 
Igår kväll åkte jag hem till en av mina bästa kompisar, Robin, som var i hemma i mora! Träffade han sist för någon månad sen då han bor i Norge nu. Satt hemma hos honom med han, hans bror och en kompis till dom. Hade riktigt trevligt, glömde bort allt jobbigt för ett tag. 
Sen åkte jag hem till sussi, sen ut på sold med henne och emma. 
 
Slutar fyra idag, sen blire hem och käka med mamma, pappa och mormor & morfar som kommer hit! sen till sarah och dricka lite, hoppas på att kunna somna ikväll, vill bara att denna mardrömmshelgen ska vara över.. 
 
va och visade opeln för pappa igår också, tog med nackapslarna hem och polerade upp dom, blev riktigt fint! ska ta å beställa vita däcksidor också, kommer bli grymt. 

Igår och idag

Kvällen blev mycket bättre igår, satt hos sussi med henne och emma och pratade om allt, både roliga och mindre roliga, så skönt! Har så fina vänner. 
 
Nu blir det snart jobb 10 timmar pass idag! Ska plocka varor idag, ska bli gött att göra något annat faktiskt. brukar typ hinna plocka en pall varannan vecka för att jag alltid är i kundservice. 
 
Helgen är lite mer planerad nu iallfall, ska chilldricka lite med mina fina flickor :)
Vad ska ni göra i påsk? :)
 
hälsade på min nya babe i garaget också <3

><

dagen började bra, träning och en lång dusch, sen har det bara gått utför, orkar inte gå in på något och orkar just nu inte svara på några sms heller.. 
 
Nyss pratat med martin och nu känns det iallafall bättre. ska åka och kika till min nya babe nu. 
puss
 
alltså, normala bilder på mej och martin. 

TJA

Denna lediga dag har gått sjukt fort, vilket är bra. 
Andreas hade sovmorgon till elva så vi sov till halv typ, riktigt skönt, inte sovit ut på bra länge. 
Åkte upp till jobbet med mamma en sväng, sen ner på systemet för att köpa två plattor öl och två martini asti, omnom. Tvättade volvon när jag kom hem, behövdes! 
 
Nu ska jag snart ut åka en sväng, se om den går lite bättre om man gasar ur den lite, börjar nämligen gå dåligt igen. suck. 
 

I want to do everything you do, so I’ve been watching you.

 

update

nej just ja, kommer förmodligen va rätt så jävla stendött i mora ihelgen, är ju Elmia, som jag missar även detta år, sug!  
 

måndag

Måndag igen då, jobbat hela dagen, fint de! 
Dock är jag ledig imorgon, börjar redan bli deprimerad, suger verkligen. Plus att älsklingen ska åka bort och åka skoter över helgen, kan ju inte följa då jag jobbar hela helgen. Ska alltså sova utan honom för första gången på två månader, vet inte hur det ska gå haha.. 
Dagarna är väl inge problem eftersom jag jobbar, men kvällarna och nätterna, usch.. Hoppas på att det händer nå sköj ihelgen så man kan dra ut på något iallfall. 
 
Å idag fyller kusin johan år också :)
blr eller ccw förra året :)

igår


lycka!

Nu kan jag avslöja hemligheten, har blivit med bil!  Ja, en till alltså! volvon får stanna kvar också såklart!
Är en Opel rekord olympia från 1960. 
Va å kika på den igår, och idag blev den min. Som jag har letat, sen i höstas. Hade ju helst velat ha en kapitän, men det får bli nästa köp! 
Ska byta huvudbromscylinder å pilla lite med lådan, sen får andreas ta den till skolan och kolla bromsarna, sen äre bara att besiktiga och ut å finåka! 
Hur som helst, jag är fjärde ägaren, den har bara rullat ca 8000, lackad för ca 10 år sedan men har stått i varmgarage sen dess och blivit ompysslad, den har inte vart i trafik sen slutet av 70-talet :) Men nu ska den äntligen få komma ut och rulla igen :) 
 
 
 
Sjukt dammig för tillfället ;)
 
 

amazing kombi

jävla fet amazon kombi, fifan. 

Lördag

fifan, lördag och fint väder! Vart ingen roadtrip idag, varför håller jag hemligt ett litet tag till :) 
Jag och andreas har vart hos mormor och morfar på en fika, sen hem till honom där christian är och skruvar med sin skoter, annars har det inte hänt så mycket mer hittills. Men jag hoppas att det gör ;) 
Hoppas på att det händer något skoj ikväller, ska ta och höra runt lite, är ju trotsallt ledig hela helgen, en liten utgång hade inte vart fel, eller köra åt någon. vad som helst är bättre än att sitta hemma och dö. 
 
oldie

Tja!

Nu har jag tagit helg, skönt! min andra lediga helg sen i januari :) 
har egentligen inte så mycket att skriva, fullt upp på jobbet, fick 100 pall, så blev en del plock. 
Älskligen tog med sej en flarre hb och virke hit igår, så blev nån grogg innan det var dagt att lägga sej, dock kunde vi aldrig somna, låg och skrattade åt allt, tur han kan vara lika dryg som mej, annars vore det tråkigt ;) 
Får se vad det blir ikväll, rätt lugnt skulle jag tro, ska försöka komma upp i tid imorgon ifall det blir en roadtrip! 
PUSS.
 

milky white way'

 

Helllooo

Dålig uppdatering här, men har inte direkt varit på topp dom senaste dagarna. Idag mår jag dock hur bra som helst, är glad. så skönt! 
Min älskade syster kom hem igår kväll, dock åker hon tillbaka till Jönköping imorgon igen. 
Igår hände inte mycket, var jätte låg hela förmiddagen, tog tag i att färga håret iallfall, sen hem till Micke för att hämta mina målargrejer som har stått där sen jag satte väv och målade hos honom när han flyttade in, vilket är ett bra tag sen, haha! Vi kikade lite tv, drack cola och pratade. Så glad att jag har kvar honom i mitt liv, även fast vi inte är tillsammans längre. Ingen känner mej så bra som honom. 
Nu ska jag snart ner på stan och käka lunch med syster och mamma, mysigt! :)
Sen blir det jobb från halv tre till stängning, skulle egentligen vart ledig idag men hoppar in och jobbar istället för Emelie som fyllde år igår :) En annan snygg brud som fyllde år igår är Sandra, Grattis till er! :)
 
Annars så hoppas jag på ett nytt tillskott på uppfarten, kanske till och med i helgen ;) 
 
 
 

SJUKT!

ja, sjukt! <- länk

Söndag

Ska snart iväg och jobba, eller, börjar om en timme! Gött. 
Gårdagen va inte så värst rivig, hemma och tog det lugnt med andreas bara, skönt dock. 
Nästa helg hoppas jag på att det blir Sälen med mina bruds, tror dock inte att det kommer bli något? men man kan ju hoppas iallfall!  
Imorgon är det katalogsläpp om jag inte minns fel, nya biltema katalogen kommer alltså ut! Ska bli skit kul med massa nyheter :)
 
random bild på min babe på skotern när han va 12 år, coolingen :)

lördag!

Jobb mellan 11-16 idag, sjukt mycket folk hela dagen. Fick även uppgiften att plocka en pall asgas grejer, rörböjar, skarvmuffar, stegmuffar osv.  åker alltid på den haha! Håkan tycker jag gör de så bra, så ja, det är väl positivt! 
Efter jobbet blev det upp på sjukhuset en sväng, nu blir de käk å en dusch, får se vad kvällen erbjuder.
Just ja, jag och andreas har vart tillsammans 3 månader officielt idag :) gullisen min! <3
 
 
liten del av avgas-pallen :)

fredag :)

Gud så gött det va att jobba idag, saknar verkligen jobbet när jag är ledig, haha! Full rulle hela dagen, bra med kunder och 70 pall att plocka upp :)
Igår kväll drog jag och älskligen en sväng till färnäs, hälsade på hans gammelmoster, kika till hans amazon och sen till hans mormor och morfar på en fika, mycket trevligt att få träffa dom! 
Nej, nu ska jag ta mej en captain morgan och invänta pojken för lite fredagsmys :)
 
orka vara nooormal

god dag

Imorgon blir det äntligen jobb, längtar! 
Började dagen med ett träningpass, skönt! Annars har jag städat och tagit det lugnt hela dagen. Kikat lite inredning, lägenheter osv! funderar fram och tillbaka över dedär, köpa eller inte köpa.. bra fråga.
 Ja, det var väl inte så mycket mer?
 

sug

Andra lediga dagen då! Gillar inte alls att vara ledig faktiskt, iallfall inte om det inte finns något att göra, vet att det finns massor man kan göra, men har ingen att göra det med just nu? Blir sjukt deprimerad av att sitta hemma, och det märker min älskade mamma på en gång, så vi drog ner på stan en sväng sen hem och myste ute på altanen i solen innan hon skulle jobba!
 
 

kungen

 

ny kärlek


<3

Ledig idag, så har ägnat dagen åt att träna, först hemma och sedan simmat, älskade simning! det var alldeles för länge sen. Tänk att det känns lika underbart varje gång!  :)
Förr levde jag där typ, eller ja, sex dagar i veckan.. 
 
 

ingen vanlig dag

för det är sannas födelsedag! 
Grattis min fina vän, önksar att jag kunde få fira den med dej! <3
 

söndag

Trodde min lediga helg skulle bli katastrof, men icke då! Hade riktigt kul igår. 
Började hemma hos Sussi med henne och Emma, drack lite och pratade, sen kom pojken och hämtade mej så åkte vi ut på sold, där blev det livemusik och öldrickning med solleröfolket på tre vikingar, riktigt trevligt! 
Idag har jag vart med andreas hela dagen, druckit kaffe och kollat efter bilar på blocket, legat i sängen och bara pratat, kan behövas ibland, älskar min pojke! 
 
Imorgon väntar jobb från 9 - 19.15, sen är jag ledig tre dagar! 
 
 
lite bilder från igår!
bästa särnebro!
mårten!
västeråsjohan va på plats å :)
martin å hampus sjöng lite också :D

fullt upp

Hunnit med mycket idag, tvättat bilen, vart på jobbet en sväng, banken, köpt hårfärg, vart i bonäs hos pojken och sänkt bilen. Ja, kunde inte hålla mej längre, haha. Känns ovanligt att köra sänkt igen, men ändå alldeles underbart ;) 
Nu är det bara att färga håret kvar, usch vad jobbigt.. 
Just ja, har beställt en korsett också, alldeles underbar är den! 
 
 
 

torsdag

dööör, shit vilken träningvärk jag har idag.. tycker vanligtvis att det är skönt med lite träningsvärk, men det här alltså.. får se hur det går att träna, kan ju typ inte ens gå? haha! 
Hur som helst, kunde inte somna om efter att andreas åkte till skolan vid åtta så gick upp då. 
Ska käka frulle och kika på rockabilly liv som gick igår, orkade inte vara vaken så spelade in det. 
Sen kanske tvätta bilen om det inte börjar blåsa idag med? sen ner på banken. 
 
 

nehe

Blev ingen biltvätt, precis när jag skulle gå ut så började det blåsa jätte mycket.. Får hoppas på bättre väder imorgon. 
Har iallafall tränat, duschat och käkat. nu vet jag inte vad det blir. 
 
 

.

'

onsdag & ledig

Vaknade med världens huvudvärk idag, usch. Tog mej knappt upp ur sängen. Har vart väldigt lite huvudvärk på senaste, hemskt skönt! 
Hur som helst, hade ju personalmöte efter stängningen igår, kom hem först halv tio och då blev det mys med älsklingen, fast somnade rätt fort, helt slut. 
igår va det även en kund som frågade "elinor, är det där är dina riktiga ögon?", förstår inte vad som är grejen riktigt, men han tyckte dom var fina så ja, tack då. Rätt läskigt när folk man inte känner använder ens namn sådär.. 
 
Idag är jag ledig, jätte fint väder! tänkte ta och tvätta bilen, behövs verkligen. 
 
 
 

hariomba

 

tisdag

Gick upp åtta idag fast jag börjar jobba halv tre.. känns ganska dumt nu i efterhand, haha. 
Blir nog rätt sent idag, har personalmöte efter stängningen klockan sju. 
Igår körde vi iallfall hit 945an, jävlar vad den går. Laddar just nu en halv bar, kommer bli 2 när den är klar! han ska på med annat insug och avgassystem, annan turbo osv. 
Rickard fick åka framför oss ifall att :) 
 
Nu vill jag ha sommar.. uh. Är ju iallfall mindre än en månad kvar tills sommardäcken får åka på, hoppas de går fort. 
 
 
ujuj! 
 
mina kapadde fjädrar, ja som ni ser finns det inte just nå kvar, hade lika gärna kunnat kört utan. får se hur det blir. åker ju nästan orginal just nu, bytte inför besiktningen. kändes onödigt att byta tillbaka så gör det när jag ändå ska av med vinterhjulen. 
drygt att åka och ploga på vintern också :p 
 
 
 
 

godmorgon

Måndag igen, veckorna går sjukt fort. Lugnt på jobbet igår, riktigt skönt faktiskt. Blev mycket nödvändiga saker gjorda. Och, våran glassfrys gick sönder någongång förra veckan, så nu har vi sjukt mycket glass som vi inte säljer, och den får ju vi äta upp, höhö. Så jag och malin satte oss ute i solen och käka glass, fint! 
På kvällen åkte jag och babe ut och lekte lite med 940in, brände lite däck osv. lukten av bränt gummi <3 ååh.. kändes som sommar. 
Jobbar stängningen ikväll med, sen ska jag och babe hem till honom, och sen blire att åka 945an hit, kommer bli fränt! Kommer bli riktigt kul när den är helt klar sen. 
 
 

.

 

vasaloppet

vasaloppet idag = snart slut på denna helvetesvecka! hatar hela vasaloppsveckan.. det går inte att ta sig någonstans, åker du bil får du stå i sjuka köer, om du cyklar kan du inte cykla ändå för att du måste akta dej för alla vilsna turister som springer omkring, och om du går tar det hur lång tid som helst för du får tränga dej förbi folk och i värsta fall får du ett öga utpillat av ett par skidor som nån turist bär på. 
Det bor ca 20 000 personer här i mora, det är inte byggt för att ta in några hundra tusen till.. 
Men, efter vasaloppet säger man ju att våren kommer, så det är ju bra iallfall. 
Ska snart åka och jobba, stängning idag, fint det. Hoppas bara att banken inte krånglar idag också. 
 
 
 
 
 

kaos

verkligen kaos på jobbet idag, hur mycket folk som helst och ingen kontakt med banken = endast kontantköp fungerade. Dock fungerade det med kort ibland.. Inge vidare trevligt alltså. 
Får se om det blir en liten utgång ikväll eller hur det blir, bästa Sanna är här i Mora över helgen, hon har flyttat till huvudstaden nämligen. 
Förövrigt kan jag ju säga att jag skiter i den där bildlistan nu, skit dryg ju! 
 

johnnys garage del 6!

del 6 av johnnys garage! :) denna gången kom även jag med ;)
 

woooork

ska snart åka och jobba, 9-19.15 idag, uuh mördarpasset, skulle slutat klockan sex egentligen men maria behövde komma hem tidigare så tog på mej hennes stängning. 
puss hörs hej. 

RSS 2.0