jobbig helg

Melker har äntligen fått komma hem efter att ha spenderat helgen i Falun på djursjukhuset. Dom ringde imorse och berättade att han var mycket piggare och lever och njurvärderna hade gått ner rejält.
 
Njurvärdet ska normalt ligga på 2-3 på en katt, melkers låg på 7. Levern på 300 någonting, vilket också är mer än dubbelt mot vad det ska. Blev så lycklig så jag skuttade runt i hela lägenheten! Har vart så extremt orolig och ledsen denna helg, haft sjuk spänningshuvudvärk, vilket jag brukar ha men nu visste jag ju iallfall vad det berodde på. 
Fick iallafall gasa 10 mil och hämta hem honom. 
Kan ju tipsa alla som inte ha sitt djur försäkrat att ta en. Vi hade inte Melker försäkrad, vi skulle fixa det för två år sedan när han kastrerades men det har liksom inte blivit av. Pågrund av det så kostade denna helgen 9100 kronor, och då är det för blodprov, röntken bild och att det blev jourkostnad, typ nattäövervakning, mat osv. 
Han är värd alla pengar i värden för mej, men det blev ju en oförutsedd kostnad vilket kanske kan bli svårt att få ihop ibland. Nu är han iallafall försäkrad.
 
Blir ett återbesök hos vetrinären i Orsa om en vecka och ta om proverna!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Åh vad skönt att han mår bättre och har fått kommit hem :)

2013-09-23 @ 09:07:44
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Jonna - illustratör och tenarkoman

aaaw, glad att han fått komma hem! :)

2013-09-23 @ 11:02:15
URL: http://sommarkyla.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0