tisdag

Sista jobbdagen innan jag får vara ledig två dagar. Allvarligt talat, jag är helt slut. Nio dagar, med en dags ledighet, jobbigt när man känner att man är på väg att bli sjuk, är förkyld och känner mej helt trött i kroppen, hoppas inte de är nå feber på väg bara. 
 
Min älskade Melker va till vetrinären igår, tog nya blodprover och gjorde ett ultraljud. Njurvärdena är fortfarande höga men dom fortsätter neråt, så de är ju bra! Och dom kunde inte se någon skada på njurarna, bara att dom är lite små, men inte onormalt små, vissa katter har tydligen mindre njurar. Han får fortsätta med sin specialkost som är bra för njurarna i ett halvår, stackarn. 
 
Har ju gjort om sovrummet, eller ja, gjorde om tatueringsrummet till sovrum, så fick isak vårat förra sovrum, så tänkte visa hur det blev :) köket är också omgjort så kan visa det på samma gång!
 
 
gamla sovrummet, as tråkigt med plastmatta osv. 
nya sovrummet, inte klart än dock. ska upp med nån hylla osv. 
glömde ta nån riktig bild innan, men såna här tapeter var det i köket iallafall.
och såhär efter. Är samma fondvägg som i sovrummet, men dom andra väggarna är ljusgråa här inne, och i sovrummet är det vitt!

torsdag

Min enda lediga dag på åtta dagar, känner att jag har tusen saker att göra, inge vidare för hade behövt ta det lugnt, håller på å bli sjuk. 
Håller på att målar om det som har varit tatueringsrummet här hemma, vi ska flytta dit vårat sovrum och så ska isak få det vi har haft. Så nu kommer det inte finnas nå tatueringsrum, har mosat in det mesta i klädkammaren som vi inte använder, så får man plocka fram när nån ska tatuera sej, fan sjukt att 90kvm är för litet, haha.. 
Vi köpte färg på ÖB, vill liksom inte lägga ner hur mycket pengar som helst på lägenheten som vi hyr i andrahand av Mora strand. Men blev så jävla arg när jag målade tredje gången och det inte täckte ändå, så åkte ner till gamla jobbet å fick mej lite riktig färg ändå. 
Har ju jobbat som målare i några år, så känns fan pinsamt å köpa nån runkfärg, haha.. 
 
Måste försöka hinna byta till vinterdäck idag också, de är nu man önskar att man inte hade kapade fjädrar så man knappt får under en  domkraft, och fjädrarna sitter ju inte fast så direkt man hissar upp bilen trillar dom ur å så blir de ett jävla pill att få dom å sitta kvar i rätt position när man ska ner med den.. Måste byta fjädrar nu ändå, lika bra när ja ska besiktiga snart. så ett enkelt däckbyte blir liksom drygt som fan helt plötsligt. 

hemma!

kom hem från Jönköping igår, haft en super bra helg med mamma, pappa, syster och jocke  och hjärtat. 
Jag och hjärtat gick runt lite i Jönköping på fredagkvällen, badade bubbelpool och kikade på film på hotellet medans dom andra va på hockey. 
På lördagen blev det Ullared, ska aldrig mer åka dit under högsesong, så galet. Jag får typ panik på ica maxi när folk ställer sej mitt i gångarna å pratar eller är sega och ivägen, så högsesong på ullared funkar inte för mej. Har vart där två gånger förr utan problem liksom.Dessutom blev det strömavbrott så dom fick köra på reserven, ibland blev de kolsvart i hela varuhuset, plus att ingen fläkt funderade å det blev jätte dålig luft, trodde jag skulle svimma ett tag.  Men vi hittade väl lite grejer till lägenheten iallafall :) 
Käkade på twin city och tog en öl på bishop's arms på kvällen. 
Och igår blev det Ikea och ännu mer shopping till lägenheten. Men fick ju inte plats med så mycket i bilen så får bli en tur till Borlänge och köpa resten. 
 
Är så jäävla trött idag, har vart det hela helgen. Men ska åka iväg och jobba nu, 10 timmars pass.. jag dör. 
 
 
 

RSS 2.0